A Toldi Fogadó, amely 19 szobával, magyaros étteremmel, családias légkörrel, segítőkész személyzettel várja vendégeit, a történelmi Tokaj belváros szívében, csodálatos hegyaljai környezetben, melyhez friss levegő, éltető víz, és a történelmi borospincék isteni nedűi társulnak.

A épület két részre különíthető el (műemléki épület és új épületi szárny), de mégis egy egységet alkot, melyben kényelmesen 50 főnek tudunk szállást biztosítani.

A műemlék épületben 6 szoba, magyaros étterem, utcafronti terasz és a kerthelységben lévő belső terasz található. Az újszárny 13 légkondicionált szobával, lifttel, 60 főt befogadó különteremmel és wellness részleggel rendelkezik.

Wellness szolgáltatásaink: 15 méteres úszómedence, 10 fős jacuzzi, finn szauna, só szoba, masszázsszolgáltatásokat tartalmaz.

A szálloda egész területén WIFI vezeték nélküli internet elérés biztosított.

Minden szobánk mini bárral, televízióval, telefonnal felszerelt.hot

A hozzánk érkező vendégek a fogadó saját parkolóját díjtalanul használhatják az itt tartózkodás alatt.

View the embedded image gallery online at:
http://toldifogado.hu/hu/szalloda#sigProGalleria2f4e249cce

Szobakínálataink

Franciaágyas, külön ágyas, háromfős, négyfős valamint egy ötfős apartman a Tisza és Bodrog folyóra néző nagy terasszal.

A konyhánk magyaros jellegét az adja, hogy a helyi termelők által megtermelt alapanyagok felhasználásával, különleges gasztronómiai élményt biztosítunk a minket felkereső vendégeinknek. Étlapunkon megtalálható a magyar specialitásokon túl, a hal, a vad és a vegetáriánus ételek.

Borlapunk Tokaj-Hegyalja 20 kisebb-nagyobb pincészet borait és a saját borászatunk díjnyertes termékeivel várja a borkedvelőket.

A különtermünk 60 főt befogadó képességű, természetes megvilágítású, technikai eszközökkel felszerelt. Megfelelő helyszínt biztosítva konferenciák, céges rendezvények, esküvők, családi összejövetelek megrendezésére.

Csapatépítő tréningek, külső rendezvények kitelepülését, programszervezését, teljes körű lebonyolítását vállaljuk minőségi, magas színvonalon.

A létesítmény saját 7 személyes kisbusszal rendelkezik, ami igény esetén a vendégek rendelkezésére áll (bortúrák, transzferek, kirándulások, városnézés).

A horgászok és a vízi sportot kedvelők számára, a Bodrog folyópartján, a fogadó saját stégét díjmentesen használhatják.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük szállodánkban.

Tisztelettel:

toldi subscription

Bodnár András
üzletvezető

 

Elérhetőségek

Fullinvest Zrt.

3910 Tokaj, Hajdú köz 2.

T: +36 47/353-403

E: info@toldifogado.hu

Fizetési lehetőségek

Hotelünkben SzépKártyát és alábbi bankkártyákat fogadjuk el:
cards