A szauna fülke északi fenyőből készült helyiség, amelyet vulkanikus kőzet felfűtésével 80-100 fokra hevítünk. Egyre nagyobb mértékben terjed a szaunázás, az egészséges életmódra való törekvés és a kikapcsolódás.

A forró levegő hatására a test hőmérséklete megnő, az erek kitágulnak. Az élmény zuhany vagy a medence igénybevétele ezzel ellenkező hatást vált ki, melynek nyomán javul a vérkeringés.

Használata során a szervezet regeneráló képessége javul, a bőr rugalmasabbá válik, a faggyúmirigyek kiürülnek. A szaunázás alatt gyorsul az anyagcsere, stressz oldó, feszültségoldó, méregtelenítő hatása van, légúttiszító, ér- és bőrtorna a szervezetnek.

A felöntés előnyei: intenzívebb izzadás, méregtelenítő és immunerősítő, kitűnő bőrápoló, kiváló a narancsbőrre, a légutakat tisztítja, értorna, érelmeszesedés ellen kiváló. Az olajok javítják a légutak átjárhatóságát, fokozzák a bőr- és izomszövet vérellátását, fájdalomcsillapító és fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és görcsoldó hatású. Az illatok jó hatással vannak az idegrendszerünkre. A fáradt és száraz bőr kipiheni magát a szaunázás alatt.

10 fős finn szaunánkban várjuk kedves szaunázni vágyó vendégeinket, ahol Ön kényeztetheti testét.

 

View the embedded image gallery online at:
https://toldifogado.hu/hu/wellness/szauna#sigProIdb29208d9b4

Elérhetőségek

Fullinvest Zrt.

3910 Tokaj, Hajdú köz 2.

T: +36 47/353-403

E: info@toldifogado.hu

Fizetési lehetőségek

Hotelünkben SzépKártyát és alábbi bankkártyákat fogadjuk el:
cards

 
 

Toldi Fogadó ****

p logo