Wellness részlegünk a koronavírus helyzetre tekintettel, a kormányrendelet iránymutatása szerint működik.

 

Felejtse el a mindennapi gondokat és kényeztesse magát, töltődjön fel testileg-lelkileg a szállodánk wellness részlegén, amely 2016 Januárjában egy teljes felújításon esett át.

15 méteres beltéri úszómedence, 10 fős jacuzzi, finn szauna, só szoba, élményzuhany valamint pihenő sziget várja a pihenni, kikapcsolódni, megújulni vágyó vendégeinket. Rohanó, stresszes hétköznapjainktól a modern kori ember nehezen tud megszabadulni, elbújni ebben próbálunk segíteni a Vendégeinknek.

Megújult szaunánkban szauna szeánszokat kínálunk, masszázs szolgáltatásunk tárháza pedig végtelen.

A szauna fülke északi fenyőből készült helyiség, amelyet vulkanikus kőzet felfűtésével 80-100 fokra hevítünk. Egyre nagyobb mértékben terjed a szaunázás, az egészséges életmódra való törekvés és a kikapcsolódás.

A só szobában a sós levegőt  himalájai sótégla garantálja. Az állandó hőmérséklet 18-23 C° fok. Óránkénti szellőztetéssel biztosítjuk a levegő frissítést!

Hotelünkben a sokak által kedvelt impozáns úszómedencénk a wellness részlegünk legközpontibb eleme mely oszlopokkal övezett, napozó terasszal gazdagított.

A masszázs idegrendszeri nyugtató hatását elsősorban a kéz melege, az általa kifejtett nyomás és az érintési inger váltja ki.

Elérhetőségek

Fullinvest Zrt.

3910 Tokaj, Hajdú köz 2.

T: +36 47/353-403

E: info@toldifogado.hu

Fizetési lehetőségek

Hotelünkben SzépKártyát és alábbi bankkártyákat fogadjuk el:
cards

 
 

Toldi Fogadó ****

p logo