Výlet na kanoe

Výlet na kanoe

A túrákon való részvétel nem igényel átlagon felüli sportteljesítményt, kezdők, idősebb generációk és családos vendégek jelentkezését egyaránt szeretettel várjuk.

Utunk során a Bodrog folyó vízi élőlényeinek megfigyelése mellett megtanulunk egymásra figyelni, elsajátítjuk az evezés fortélyait. Vezetőnk segítségével megismerhetjük a folyó jellegzetes növény- és állatvilágát. 

A táv 20 folyami kilométer, Olaszliszka – Tokaj, lassabb, nyugodt tempó mellett 5 óra hossza tökéletes kikapcsolódás. Kikötési lehetőség a Bodrogkeresztúri Kalóz Kikötőnél, ahol büfé várja a kedves Vendégeket. A túra rövidebb szakasszal is indítható Szegitől, mely 12 fkm.

Túráinkat ajánljuk minden korosztálynak, természetbarátoknak, sportolni vágyóknak, illetve mindazoknak, akik egy különleges élmény részesei szeretnének lenni.

A túráinkhoz használt 2-3-4 személyes kenuk kiválóan alkalmasak arra, hogy programjaink résztvevői felfedezhessék ezt a gyönyörű táj természeti értékét, a Bodrog folyót és környezetét.

Kenuink használata nem igényel vízi jártasságot. Minden kenusunk számára evezőt, mentőmellényt, vízmentes tároló dobozt biztosítunk, melyek használata kötelező.

Indulás a Toldi Fogadó***-tól Olaszliszkára autókkal, ahol a kenukat a vízre tesszük, egy részletes vizi jártassági oktatás után indulhat az evezés. Érkezés Tokajba ahol a kikötéstől egy pár perces séta után várjuk Önöket az éttermünkbe.

kenuturaÚtvonal:

  • 20 fkm Olaszliszka, komp, wc, büfé (indulás)
  • 16,5 fkm Szegilong
  • 12 fkm Szegi, Önkormányzati vízi turisztikai bázis
  • 8,5 fkm Bodrogkeresztúr, Kalóz Kikötő, büfé, wc
  • 4 fkm baloldalon a Zsaró-ér bejárata a Bodrogzugba, Bodrogközbe
  • 1,5 fkm Tokaj, hajókikötő (végállomás)
  • 0 fkm Tokaj, Tisza-Bodrog torkolat

(Minimum 4 fő-től, maximum 80 fő-ig)

A túrához túravezető igényelhető.

Túrák szervezése:

Erdős László, túravezető
Tel.: 06 20/334 61-59

Elérhetőségeink

Fullinvest Zrt.

3910 Tokaj, Hajdú köz 2.

T: +36 47/353-403

E: info@toldifogado.hu

Akceptované kreditné karty

Image

Toldi Fogadó ****

Image