Off-road tour

Off-road tour

Tokaj-Tarcal-Bodrogkeresztúr-Tokaj A túra 1,5 órás hosszú. Indulás után amint lehet, letérünk a kiépített útról, és terepen haladunk. Az időjárástól függvényében indulnak a túrák. 

Ha szerencsénk van, láthatunk őzeket, nyulakat is az utunk során. A túra végeztével egy tokaji pincében ál meg az autó, ahol egy borkóstolón lehet részt venni. A túrát egész évben igénybe lehet venni. Csapatépítő programnak is ajánljuk.

A táj különlegessége abból adódik, hogy az érintkező tájak nagyon különbözőek. A tökéletes síkságnak minősülő Alföld és az Északi- Középhegységhez tartozó vulkanikus eredetű Zempléni-hegység találkozik itt. Maga a Tokaji-hegy (Kopasz-hegy) az Eperjes-Tokaji hegyláncnak az Alföldre mélyen előreugró, izoláltan álló vulkáni kúpja. 514 méter magas.

Útvonal:

Tokaj-Tarcal-Bodrogkeresztúr-Tokaj

Indulás a panzió parkolójából Tokajból, megtekintjük a tarcali bányatavat és az Áldó Krisztus szobrot ahol gyönyörű panoráma várja a kedves látogatókat ez után a hegyen át a tokaji TV torony érintésével elindulunk Bodrogkeresztúr felé ahol az egész Zempléni Hegység vonulatai és a Bodrog-köz elénk tárul,majd visszaérünk a Toldi Fogadó***-hoz Tokajba.

Túráinkat ajánljuk minden korosztálynak, természetbarátoknak, az extrém dolgokat kedvelőknek, illetve mindazoknak, akik egy különleges élmény részesei szeretnének lenni.

A túráinkhoz használt terepjárók 7 személyesek, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy programjaink résztvevői felfedezhessék ezt a gyönyörű táj természeti értékét, a tokaji Nagy Kopasz hegy környezetét.

Túrák szervezése:
Erdős László, túravezető

Elérhetőségeink

Fullinvest Zrt.

3910 Tokaj, Hajdú köz 2.

T: +36 47/353-403

E: info@toldifogado.hu

Accepted credit cards

Image

Toldi Fogadó ****

Image