Felejtse el a mindennapi gondokat és kényeztesse magát, töltődjön fel testileg-lelkileg a szállodánk wellness részlegén, amely 2016 Januárjában egy teljes felújításon esett át.

15 méteres beltéri úszómedence, 10 fős jacuzzi, finn szauna, só szoba, élményzuhany valamint pihenő sziget várja a pihenni, kikapcsolódni, megújulni vágyó vendégeinket. Rohanó, stresszes hétköznapjainktól a modern kori ember nehezen tud megszabadulni, elbújni ebben próbálunk segíteni a Vendégeinknek.

Megújult szaunánkban szauna szeánszokat kínálunk, masszázs szolgáltatásunk tárháza pedig végtelen.

Our imposing swimming-pool preferred by many in the hotel is the very central unit of our wellness session which is enriched by a sunbathing terrace edged by columns.

In the salt room salty air is guaranteed by Himalayan salt brick. The constant temperature is 18-23 C°. Refreshing air is ensured through airing in every hour!

A masszázs idegrendszeri nyugtató hatását elsősorban a kéz melege, az általa kifejtett nyomás és az érintési inger váltja ki.

The sauna cabin is a room made from north pine, which is heated up to 80-100 °C through heating volcanic rocks. The sauna, the pursuit of healthy lifestyle and relaxation are more and more widespread.

Contacts

Fullinvest Zrt.

3910 Tokaj, Hajdú köz 2.

T: +36 47/353-403

E: info@toldifogado.hu

Payment methods

Hotelünkben SzépKártyát és alábbi bankkártyákat fogadjuk el:
cards

 
 

Toldi Fogadó ****

p logo